Karbonade met kruidendakje

Karbonade met kruidendakje

Karbonade met kruidendakje

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 ribkarbonades
zout, peper
2 tl fijngesneden peterselie
1 tl fijngesneden salie
1 el citroensap
60 gr gedroogd broodkruim of paneermeel
1 eiwit, losgeklopt
50 gr boter of margarine

Bereiden

Bestrooi de karbonades met zout en peper en leg ze in een schaal. Meng tijm, peterselie en salie. Verdeel 1/3 deel van de kruiden over de karbonades en wrijf het goed in. Sprenkel het citroensap erover en laat de karbonades, afgedekt, circa 4 uur in de koelkast marineren. Meng de rest van de kruiden met het broodkruim. Haal de karbonades door het eiwit en druk ze daarna in het kruidenmengsel, druk de kruiden goed aan. Bak de karbonades aan elke kant 4-6 min in de boter tot ze krokant zijn. Keer ze voorzichtig.
Serveer met roergebakken wilde spinazie. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus